петък, 7 август 2015 г.

Инглот продукти

Здравейте отново :) Обект на днешната статия отново е inglot. Този път обаче ще си говорим за техните ружове. Аз имам 4 от тях като два са матови и два с блестящи частици.

Първият брой в колекцията е номер 46.
Въпреки, че на снимката изглежда розов, той е коралов цвят с много нежна и лека текстура. От дългото време, в което имам досег с него мога да кажа, че е идеален за сенки за очи в сгъвката на окото. А и да ви кажа имате толкова много продукт, че дори всеки ден да го ползвате, няма да свърши много лесно. Като пигментнтация е добър, макар че има много по- наситени ружове. Ако сте със светла кожа това определено е вашия цвят. Стои супер естествено на "ябълките", та дори бий казала, че не може да се забележи. Аз лично съм фен на по-естествено нанесени ружове и именно поради тази причина ми харесва толкова много. Относно това колко е матов, има леки блестящи частици в него, но в никакъв случай не бий могла да кажа, че е дразнещо, напротив. Светлината докосва тези бтокатчета и резултата наистина е много красив. Като издръжливост обаче не мога да ги похваля. Знаем, че когато продукта е прахообразен, един съвсем лек вятър може да го свали от лицето ви. Е, това се случва и с тях, падат изключително лесно когато са нанесени на лицето, а странното е, че поставени върху очите с добра база издържат доста дълъг период от време. Възможно е да са създадени именно с двойна цел, но в главната им роля не са толкова добри. 

Следващият номер, който притежавам е 57.

Той представлява силно брокатен лилав цвят, който може да ви изглежда стресиращо , но повярвайте ми не е. В първия момент, в който го сложих на лицето си се влюбих в него. Моята кожа н е нито прекалено светла, нито прекалено тъмна и вярвайте ми цветът изпъкна ужасно много. На слънце все едно бях озарена в буквалния смисъл на думата, а не носих хайлайт. Това е нещото, което искам да спомена за техните брокатени ружове. Когато ги сложите на лицето си, тези частици "полепват" по него и дори цвета да падне те все още са там. Получава се ефекта на озарена буза, който на практика ви спестява хайлайта. Разбира се в зависимост от това какъв ефект търсите се комбинира чудесно и с други продукти с блясък, но лично според мен не ви е необходимо.

Поредният номер на прицел е 25.

Той прилича изключително много на предния, с разликата, че е матов. Или почти матов. Отново както номер 46 е идеален за сгъвката. Прелива се много добре за тази цел и е цвят, който пасва с почти всички възможни комбинации. Пигментацията му не е много добра, което го прави по-добър за очите от колкото за лицето. Отново бих казала, че шестте грама продукт могат да ви стигнат за повече от година дори да използвате ружа и в двата му варианта. Съчетаването на цветове на очите и лицето придава една хармония, която се отразява на цялостната визия на грима. Така че бих ви посъветвала, ако нямате подходящ цвят за преливане в сгъвката на окото, да изберете този руж и едновременно с това да получите многофункционален продукт, а какво по-хубаво от това. 

И последният руж, който притежавам е номер 32.
Както забелязвате всички ружове, които имам на inglot, освен първия, който ви показах са тъмни. Това е така, защото пиша клиентки, които не желаят контур или искат по-лека визия и идеалния вариант в техния случай е използването на руж. Ако се чудите дали можете да ги използвате без бронзираща пудра или контур, да, определено можете. Този руж е с лек розов тон, който е идеален за всички цветове кожа. В общи линии универсален цвят. Не го препоръчвам за очите, тъй като е с доста блясък и не е подходящ за сгъвката, а и не де прелива толкова добре колкото останалите, което е малко странно, но пък знаете, на този свят няма нищо еднакво. 

В общи линии като заключение мога да ви кажа, че получавате 6 грама продукт, които нямат свършване, добра пигментация, мултифункционален продукт, който определено няма да ви разочарова. 

Няма коментари:

Публикуване на коментар